имот

Жилищен комплекс
мираж парк

Имаме удоволствието да Ви представим новия ни проект „Мираж парк“

Комплексът е разположен в тихия и уютен квартал Беломорски, граничещ с квартал Кючук Париж.

Поради жилищния контекст, тази зона е в абсолютно спокойна среда, разполагаща с много зелени площи и красива панорамна гледка към Родопите, което я прави идеална за всяко семейство.

Жилищен комплекс Мираж парк в гр. Пловдив, ж.к. Беломорски. Компютърна визуализация на готовия комплекс
За продажби: 
0879 310 100

Архитектура 

Жилищният комплекс ‘‘Мираж парк’’, разположен в новия перспективен квартал – Беломорски, се отличава като архитектурен проект с редица предимства. Бутиковите сгради имат оригинални фасадни решения, съчетани със специфични архитектурни елементи, които допринасят за запомнящия се външен облик на сградите.

‘‘Мираж парк’’ е проектиран с усещане за стил, комфорт и модернизъм. Планирането на жилищата е съобразено с нуждите от просторни стаи, които предоставят повече ‘‘въздух’’ и функционално разпределение. Всяка от сградите разполага с 1 партерен и 4 жилищни етажа. Всеки апартамент разполага с балкон, тераса или собствена градина с изключителна гледка към Пловдив.

В сградите са разположени общо 258 жилища, с отлично разпределение и функционалност. Характерни са правите форми, лесни за обзавеждане и създаващи условия за усвояване на всяка част от пространството.

Сградите са построени според принципите за устойчивост и с материали от най-висок клас. Нашите жилища са не просто материална инвестиция, но и инвестиция в здравето за Вас и бъдещите поколения

Мираж парк 1299 разполага с 4 входа, 138 апартамента, 50 гаража, 88 паркоместа (от които 2 са със станция за електромобили). Площ на ПИ – 5451 кв. м.

Мираж парк 1300 разполага с 3 входа, 122 апартамента, 57 гаража, 69 паркоместа (от които 2 са със станция за електромобили). Площ на ПИ – 4900 кв. м.

Локация

Адрес

4000 Пловдив, кв. „Беломорски“

Апартаменти

Описание на
имота

Локация: гр. Пловдив, кв. „Беоломорски“ 

Брой етажи в сградите: 5 (1 партерен + 4 етажа)

Мираж парк 1299

Входове: 4

Апартементи: 136

Гаражи: 50

Паркоместа: 88 (от които 2 са със станция за електромобили)

Площ: 5451 кв.м.

Мираж парк 1300

Входове: 3

Апартементи: 122

Гаражи: 57

Паркоместа: 69 (от които 2 са със станция за електромобили)

Площ: 4900 кв.м. 

за сградата

краен резултат

Визуализации

фази на строеж

Готов Проект

  Очаквайте скоро