имот

Жилищен комплекс LUXOR 3

РАЗПРОДАДЕНО 
!!!

Имаме удоволствието да Ви представим най-новият ни проект Луксор 3. Той е третият  проект от жилищни сгради Луксор. Жилищната сграда е с отлична локация. Намира се в един от най-бързо развиващите се райони в град Пловдив, а именно „Кючук Париж”, на бул. „Александър Стамболийски”.

Мястото е изключително комуникативно, в непосредствена близост до спирки на градския транспорт, магазини, детски градини и училища.

Характеризира се с много стилни и изчистени линии, както и прекрасен цветови синхрон на структурната мазилка. Сградата е красиво осветена с фасадно лед осветление, а терасите са подчертани с парапети от ковано желязо. Дограмата е 5- камерна ПВЦ , със стъклопакет с мултифункционално  стъкло.

Водени сме от желанието да комбинираме модерна и отличителна визия, качествено изпълнение, удобства и сигурност.

Сградата включва:

126 апартамента двустайни, тристайни, четиристайни и многостайни

74 подземни паркоместа – единични и с двоен механизъм

46 надземни парко места – единични и с двоен механизъм

3 магазина

Жилищен комплекс Луксор 3 в гр. Пловдив, бул. Ал. Стамболийски. Компютърна визуализация на готовия комплекс

Архитектура 

Жилищен комплекс. Площта е 11 677 кв.м.

Достъпът до жилищата се осъществява през два входа за всяка от секциите. На подземното ниво са проектирани 74 паркоместа-единични и с двоен механизъм,които  са с пряк достъп до жилищните секции.

На партерното ниво са осигурени 10 гаража и 3 магазина. В сградата са разположени общо 126  апартамента – двустайни, тристайни, четиристайни и многостайни, с отлично разположение и функционалност. Характерни са правите форми, лесни за обзавеждане и създаващи условия за усвояване на всяка част от пространството.  

Фасадата:

  • Облицовка от камък
  • Структурна мазилка
  • Външни и вътрешни парапети от ковано желязо
  • Лед осветление
  • ПВЦ дограма с многофункционално стъкло
Локация

Адрес

4000 Пловдив, бул.”Ал. Стамболийски” 

Апартаменти

Описание на
имота

Площ: 11 677 кв.м.

Локация: гр. Пловдив, бул.”Ал. Стамболийски” 

Брой етажи: 12

126  апартамента

 74 паркоместа – единични и с двоен механизъм

46 наземни гаража – единични и с двоен механизъм

3 магазина

за сградата

краен резултат

 Достъпът до жилищата се осъществява през два  входа за всяка от секциите. В сградите са разположени общо 112 жилища – двустайни, тристайни, четиристайни и многостайни апартаменти, с отлично разпределение и функционалност. Характерни са правите форми, лесни за обзавеждане и създаващи условия за усвояване на всяка част от пространството. Апартаментите са със светла височина 2,60 м. Изборът на своят мечтан дом, никога не е бил толкова лесен!

Визуализации

Фази на строеж

Готов проект