Как да обзаведем спалнята?

Как да обзаведем спалнята?

Тя е изключително важно място, тъй като това е наше „убежище“, в което отпочиваме, релаксираме след тежкия ден с книга в ръка, приготвяме сутрин за работа…тя е й много персонална и отразява стила ни.

В този ред това пространство трябва да  насърчава не само позитивното ни усещане, да създава комфорт и предпоставка да се отпуснем и заредим.

Прекарваме около 1/3 от живота си в леглото, затова е още по-наложително спалнята ни да бъде възможно най-красива и практична.

Ето защо обмислете всичко – от правилното осветление и облицовки, завеси/щори за прозорците, до практичното съхранение на вещите – оптимизиране на пространството и разбира се кът за уединение – четене и почивка.

Как го постигаме?

Уверете се, че отразява напълно вас!

Включва любимите ви материали, цветове и шарки, а осветлението е такова, какво ви кара да се чувствате удобно – светлината е мека и топла.

Ние ще ви помогнем да създадете свое собствено перфектно пространство за почивка. Без значение колко смело искате да подходите, колко голяма е вашата стая или какви са вашите предпочитания към дизайна, споделяме идеи за декориране на спалнята, дизайнерски примери, които със сигурност ще вдъхновят и най-големите ви очаквания.

Независимо дали мечтаете за спокойно и семпло помещение или за луксозна спалня в хотелски стил, статията може да даде много идеи, за да съобразите всичко преди да започнете, от намирането на перфектния матрак до избора на цветове, материи и осветление.

Изт. Idealhome