Започваме НОВ проект част от жилищните сгради – Луксор

Това е Луксор 4. Той е четвъртия проект от жилищни сгради Луксор. Сградата се намира се в в много тих и спокоен район на град Пловдив – кв. „Остромила“. Мястото е изключително спокойно за живеене,  граничи с район „Южен“, в близост до пътя за с. Марково и околовръстен път Пловдив. Разположението ще Ви очарова с тишината и спокойствието на района, добрата инфраструктура и красивите гледки към Родопите!

Сградата е решена с най-висококачествените материали познати на съвременните тенденции в строителството, в съчетание с атрактивна архитектура създадена от висококвалифицирани проектанти с добра репутация, доставяща максимална функционалност и комфорт за своите потенциални обитатели.

Проекта се състои от 2 отделни секции с общо РЗП 6 000 кв.м. Архитектурата на сградите е стилна и изчистена, с чудесен цветови синхрон на структурната мазилка.  Апартаментите са с 5 – камерна ПВЦ дограма, стъклопакет с мултифункционално  стъкло.

Проекта е воден от желанието ни да направим отличителна и модерна визия, съчетана с качествено изпълнение, удобство и сугурност за живущите .

Какво ще включва?

В сграда 1 се помещават общо: 44 апартамента – от тях двустайни, тристайни, четиристайни и многостайни. На партера са разположени 6 апартамента, със собствено свое дворно място. Към секцията има общо 10 гаража, а общото РЗП е 3 340 кв.м.

В сграда 2 има разположени 36 апартамента – двустайни, тристайни, четиристайни и многостайни. Отново на партерно ниво 6 апартамента с дворно място и 10 гаража, общо РЗП 2 816 кв.м. И в двете секции достъпът до жилищата се осъществява през 2 входа за всяка от секциите.  Фасадата на сградата е със структурна мазилка, терасите и вътрешни парапети са от ковано желязо. Осветлението е LED.

Съвременните градоустройствени планове, новите строителни изисквания и иновации в изискват от бизнеса и строителните компании да работят по стандарти, които гарантират многофункционални сгради, рационално използване на пространството, осигуряване на удобства за всички живущи ползващи сградите, възможности за почивка, спорт и общуване, но в същото време интимност и ергономичност.

Това е сложен комплекс от изисквания, който е в компетенцията на изпълнение само на най-добрите строителни фирми!

Доверете се на нас!

Още за проекта виж тук