имот

Жилищен комплекс Luxor 1

РАЗПРОДАДЕНО 
!!!

Жилищния комплекс се намира в квартал „Кючук Париж”, на бул. ”Ал. Стамболийски” 4. Благодарение на бързите темпове на развитие на тази зона от града са се обособили многобройни локации за развлечение. В близост са три от големите хипермаркети, редица ресторанти, кафенета и детски площадки. На пешеходно разстояние са детската градина и училището в района, което дава предимство и голямо улеснение в забързаното ежедневие.

Сградите са красиво осветени с фасадно лед осветление, а терасите са подчертани с луксозни парапети. Сградата е на 9 етажа, от които 8 жилищни, един партерен, където са разположени гаражи и търговски площи и подземен етаж с многобройни паркоместа.

Водени сме от желанието да комбинираме модерна и отличителна визия, качествено изпълнение, удобства и сигурност. Комплексът се намира само на 10 мин. от Центъра на града, а предлага прекрасна, успокояваща и зареждаща гледка към Родопите.

Сградата включва:

91 апартамента двустайни, тристайни, четиристайни и многостайни

4 двойни гаража

4 единични гаража

67 подземни паркоместа

10 магазина

35 складови помещения (подземно ниво)

 

Жилищен комплекс Луксор 1 в гр. Пловдив, ул. Ал. Стамболийски 4. Компютърна визуализация на готовия комплекс

Архитектура 

Жилищен комплекс с площ от 10 620 кв.м.

Проектът включва две жилищни сгради – Секция А в Южният край и Секция Б в Северният край на имота. Разположението им е съобразено с цялостната инфраструктура. Съчетани са хармонично една с друга, за да създадат добре вентилирано вътрешно пространство.

Фасадата:

  • Облицовка от камък
  • Структурна мазилка
  • Външни и вътрешни парапети от ковано желязо
  • Лед осветление
  • ПВЦ дограма на Стилмет 5 камерна със стъклопакет от  многофункционално стъкло и алуминиева капачка за по-голяма защита
Локация

Адрес

4000 Пловдив, бул.”Ал. Стамболийски” 4

Апартаменти

Описание на
имота

Площ: 10 620 кв.м. 

Локация: гр. Пловдив, бул.”Ал. Стамболийски” 4

Брой етажи: 9

91 жилища – двустайни, тристайни, четиристайни и многостайни апартаменти

35 складови помещения

67 паркоместа с  пряк достъп до жилищните секции

4  двойни и 4 единични гаража

10 магазина

за сградата

краен резултат

 Достъпът до жилищата се осъществява през два  входа за всяка от секциите. На подземното ниво са проектирани 35 складови помещения и 67 паркоместа с  пряк достъп до жилищните секции, общо за двете секции. На партерното ниво са осигурени 4  двойни, 4 единични гаража и 10 броя магазини. В сградите са разположени общо 91 жилища – двустайни, тристайни, четиристайни и многостайни апартаменти, с отлично разпределение и функционалност. Характерни са правите форми, лесни за обзавеждане и създаващи условия за усвояване на всяка част от пространството. Апартаментите са със светла височина 2,60 м. Изборът на  своят мечтан дом, никога не е бил толкова  лесен!

Визуализации

Фази на строеж

Готов Проект