имот

Жилищна сграда ул. „Иван Арабаджията" 14

Луксозната жилищна сграда е разположена в един от най-перспективните и бързо развиващи се райони на Пловдив – квартал Кършияка. Локацията се характеризира като изключително тих район, с малки улички, търговски помещения, детска градина и училище, в значима близост.

Сградата включва:

17 апартамента с инсталирана 5-камерна, ПВЦ дограма със стъкло „4 сезона”, което предлага отлични характеристики на топлоизолация

сервизни помещения 

гаража

2 паркоместа в гараж

За продажби: 
РАЗПРОДАДЕНО

Архитектура 

Луксозна жилищна сграда се намира в квартал „Кършияка”. Откроява се от околните с модерни и елегантни пространствени форми. 

Сградата е на 6 етажа, с РЗП 1030 кв.м. Фасадата е със структурна мазилка, LED осветление, облицовка и настилки от камък във фоайето, което създава унимално усещане за уют и топлина. Сградата е оборудвана също с хидравличен асаньор, с красив дизайн. На първият етаж са проектирани 2 сервизни помещения и 6 гаража. Общо в сградата има 17 апартамента, разпределени с оптимално използване на пространството. Домофонната система, във всеки апартамент, е с модерно видео наблюдение, което предоставя нужното количество удобство и сигурност.

Фасадата:

  • Окачена фасада
  • Структурна мазилка
  • Фасадно осветление
  • Лед осветление
  • Облицовка от гранит
  • 5-камерна ПВЦ дограма със стъкло „4 сезона”
Локация

Адрес

4000 Пловдив, ул. „Иван Арабаджията“ 14

Апартаменти

Описание на
имота

Площ: РЗП 1 030 кв.м.
Локация : Пловдив, ул. „Иван Арабаджията” 14
Брой етажи: 6

17 апартамента 

​2 сервизни помещения 

6 гаража

за сградата

краен резултат

Луксозна 6 етажна жилищна кооперация в един от най-бързо развиващите се квартали на гр. Пловдив – Кършияка. Достъп до детски градини, паркове, хипер маркети, на тиха и спокойна улица.

Галерия