нашите услуги

какво
правим ние

Строително-инвестиционна компания Луксъри Ливинг е съсредоточена в изграждането на модерни и устойчиви жилищни и офис сгради. 

инвестиции

Луксъри Ливинг изпълнява комплексен строителен инженеринг и инвеститорска дейност, които се състоят в закупуване на парцели в гр. Пловдив и околностите на града, както и застрояването им с жилищни сгради и затворени комплекси. Компанията печели доверието на своите клиенти, доказвайки се като изключително коректен партньор.

проектиране

Реализацията на една идея за строителство започва с изготвянето на проект. Нашият екип се състои от експерти, които имат опит във всички области и специалности на проектирането - от подготовка на проектната документация до изпълнение на строителството.

строителство

Луксъри Ливинг разполага със професионален екип, съвременна техника, високи критерии във всички етапи на изпълнение – проучване, проектиране, гаранционно обслужване.

избор на топ локации

Локацията на един имот е от ключово значение при избора му. Ние се стараем да отговорим на търсенето като подбираме внимателно перспективите за развитие на набелязаните райони. Предлагаме комуникативност, добре поддържана околна инфраструктура, близост до търговски центрове, магазини, аптеки, поликлиники, детски градини.

Интериорен дизайн

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Ние предлагаме комплексна услуга, която съчетава предварителното планиране, и работа по реализация на проекта. Вие получавате сигурност и качество, и спестявате време и средства.

Фасилити мениджмънт

Предлагаме оптимални решения относно цялостното управление на жилищни и административни сгради. Компанията осигурява контрол и поддръжка за Вашата Етажна Собственост на изключително достъпни цени.

Луксъри Ливинг

Имоти на
атрактивни локации

Дългогодишният опит на компанията е стабилната основа, върху която създаваме проекти с бъдеще. Ние сме изцяло фокусирани върху изграждането на модерни, функционални и реализирани с високо качество жилищни сгради.

партньори

нашите партньори

новини

Актуални новини
строителство

Нашите

сертификати

вижте нашите сертификати