Тенденции в интериорния дизайн 2021 – комфорт и близост до природата

Комфорт и близост до природата са основните тенденции в интериорния дизайн на 2021г.  Дизайнерите са фокусирани въру създаване на среда удобна за живот, създаваща комфорт и естественост.

За тази цел материалите, които се използват в оформлението на вътрешните части на жилища и имоти са насочени към естествените такива – целта е дори да се запази максимално техния цвят.

След дни на изолация и време прекарано вкъщи, без възможност за пътуване и близост до извънградска среда, все повече хора мечтаят да създадат интериор, който дава релакс, който е близо до земята и нейните блага, който да прави плавен преход между технологии и природа.

Така стилът на 2021г. ще бъде различен – рустик, еко, джапанди.  Това са стилове, които дават комбинация от екологично чисти материали, в същото време съчетани иновативно, а в линиите липсва симетрия.

Тези стилове дават и възможност за креативност – идеята е да съчетаем винтидж мебели и антики с нови модерни мебели, като между тях да има плавен преход и симбиоза.

Разбира се всеки проект е индивидуален и следва да кореспондира и на своя собственик, за да се чувства максимално комфортно и удовлетворен той у дома.

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Ние предлагаме комплексна услуга, която съчетава предварителното планиране, и работа по реализация на проекта. Вие получавате сигурност и качество, и спестявате време и средства. ако имате нужда от професионално решение – Луксъри Ливинг е насреща!

Изт. Интериорни дизайнери